bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!
7 May 2020

UNITED integreert met het distributie-ecosysteem van Whip Media Group

Het Strategic Supply Chain Partner Program optimaliseert streaming consumptie.

Hilversum, 26 mei 2020UNITED, mag zich een van de eerste bedrijven noemen die zich aansluit bij het Strategic Supply Chain Partner Program van het geïntegreerde cloudplatform Whip Media Group uit Los Angeles. Het programma is erop gericht om de distributieketen te vereenvoudigen en te optimaliseren. Naast UNITED, sluiten ook onder andere marktleiders als Bitmax, Giant Interactive, ODMedia, Pixelogic, Prime Focus en Wyvern Media Solutions zich op het vlak van digital content management aan bij het programma.

Efficiënt distributie-ecosysteem
Het programma maakt een high-end distributie-ecosysteem mogelijk om het ongekende tempo van streaming content consumptie te ondersteunen. Het zal mediabedrijven, distributeurs en VOD/OTT-diensten helpen de operationele zichtbaarheid te optimaliseren en de inkomsten te maximaliseren. UNITED kan hierdoor snel zijn diensten aanbieden aan de toonaangevende distributeurs en VOD/OTT-diensten en profiteren van een nog efficiënter en nauwkeuriger proces.

Verhogen van flexibiliteit
De partners zullen daarnaast integreren met het toonaangevende Content Value Management (CVM)-cloudplatform van Whip Media Group, waardoor mediabedrijven en platformen naadloos met elkaar kunnen samenwerken. Dit zal niet alleen de flexibiliteit verhogen, maar ook zorgen voor zichtbaarheid in de verwerkings-workflow om ervoor te zorgen dat de orders op tijd worden uitgevoerd.

Marnix Versteeg, Manager Digital Services bij UNITED: “Whip Media Group is met jaarlijks miljoenen fulfilment orders voor de grote contentmakers en -platforms, een van de grootste spelers op de internationale markt. Door het opzetten van het programma stellen zij een holistische benadering van contentmanagement en -distributie centraal. Wat ons betreft een hele logische zet. Deze samenwerking gaat er dan ook voor zorgen dat we nog kortere lijntjes hebben met zowel onze partners als klanten. Iets waar we vanzelfsprekend erg enthousiast over zijn.”

 

Tot de klanten van Whip Media Group behoren meer dan vijftig van de grootste media- en entertainmentbedrijven, waaronder alle grote Hollywood-studio's, zenders, omroepen en de distributeurs, zoals Disney, Warner Bros., Hulu, NBCU, Paramount, Sony, Lionsgate, BBC, HBO, AT&T, T-Mobile, Liberty Global, Discovery en Vodafone.

 

 

###

Over Whip Media Group

De bedrijven van Whip Media Group, waaronder Mediamorph, TV Time en TheTVDB, bieden een data-gedreven geïntegreerde cloud-oplossing die 's werelds toonaangevende entertainmentbedrijven in staat stelt hun content efficiënt te verwerken, te distribueren en te beheren. Samen volgen onze bedrijven miljarden consumentenacties en financiële transacties die de innovatie voor kopers en verkopers van content versnellen. Whip Media Group heeft kantoren in Los Angeles, New York City, Londen, Amsterdam en Parijs. Ga voor meer informatie naar whipmediagroup.com.

Over United
United, gevestigd in het Muziekpaviljoen op het Mediapark te Hilversum, is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener die op het gebied van televisie- en multimediaprojecten de nodige technische en creatieve ondersteuning biedt. De afdeling United Digital Services vervult een belangrijke rol in de video distributieketen van de creatie tot aan de kijker thuis. Als specialist op het gebied van beheers- en verwerkingsoplossingen kunnen we videocontent razendsnel en foutloos opnemen, digitaliseren, encoderen, archiveren en distribueren. Ons team verwerkt al vele jaren VOD content voor grote Nederlandse platforms en een groot aantal Europese platformen waaronder Duitsland, Ierland, Polen, Hongarije, Zwitserland en Oostenrijk.

overzicht United verlengt huurover... Oplossing voor sporten m...

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!