bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!
12 September 2016

United faciliteert RTL Boulevard en implementeert Remote Regie voor RTL Late Night

Een nieuwe opdracht om trots op te zijn: RTL en TV-producent Blue Circle (onderdeel van FremantleMedia Netherlands) hebben United gekozen als facilitair partner om de technische ondersteuning te verzorgen voor het nieuwe RTL Boulevard.

Door samen met de opdrachtgevers op zoek te gaan naar een efficiënte workflow is United gekomen tot de remote regie oplossing. Dit houdt in dat er sinds 29 augustus vanuit de nieuwe studio op het Leidseplein een integratie heeft plaatsgevonden in de productie van RTL Late Night bij de regie van RTL Boulevard.

Hiervoor zet United nieuw materiaal in, zoals de kwalitatief hoogwaardige Sony HDC-2500 camera’s. Daarnaast is er een nieuwe regie gerealiseerd naast de studio van RTL Boulevard op het Leidseplein in Amsterdam. Dezelfde regie wordt middels een glasvezelverbinding gebruikt voor de productie van RTL Late Night op het Rembrandtplein. Dit past geheel in de remote broadcast strategie van United, waarin met nieuwe technieken meerdere uitzendingen mogelijk worden gemaakt vanuit ‘slechts’ één regie.

 

overzicht Joris Boerhof nieuwe Hea... KRO-NCRV neemt voortouw...

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!