bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!
8 February 2018

Nieuwe directie Euro Media Group

Deze week is de nieuwe co-CEO van de Euro Media Group gepresenteerd binnen het bedrijf.

Francois-Charles Bideaux komt van Canal+ in Frankrijk en was daar Head of Sports Production. Hij brengt 30 jaar ervaring in de broadcast business mee naar Euro Media Group, onder andere bij HBS en TF1. Francois-Charles Bideaux heeft lange tijd gewerkt als meercamera-regisseur voordat hij zich is gaan bezig houden met het management van organisaties. Hij kent dus het klappen van de zweep.

Patrick van den Berg, de CFO van Euro Media Group, en Francois-Charles Bideaux gaan als co-CEO’s de taken verdelen. Met Francois-Charles Bideaux aan boord komt er meer ruimte voor ontwikkeling en groei van de groep.

François-Charles Bideaux licht toe: ‘’Ik ben blij en vereerd dat ik samen met Patrick van den Berg de leiding over de Euro Media Groep mag gaan voeren, en met mijn ervaring een bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling en integratie van de groep. Een van mijn aandachtsgebieden wordt het loodsen van de groep door de veranderingen in onze branche, zoals UHD, IP-productie, remote productie en verschillende nieuwe digitale diensten.’’

Patrick van den Berg voegt hieraan toe: “Ik ben erg gelukkig met de komst van François-Charles, en met de nieuwe directiestructuur van de Euro Media Groep. François-Charles en ik vullen elkaar goed aan qua achtergrond en ervaring, wat absoluut een voordeel zal zijn bij het realiseren van de ambitieuze plannen die we binnen de Groep hebben. Na het succes van 2017 hebben we grootse plannen voor 2018 en volgende jaren.’’

Over de Euro Media Groep Group

Euro Media Groep is vooraanstaand op het gebied van broadcastfaciliteiten en content-diensten in Europa. De Groep beschikt over unieke knowhow en staat wereldwijd bekend om zijn expertise en operationele kwaliteit. 

Euro Media Groep een gewaardeerde partner bij grote internationale evenementen waaronder sportwedstrijden  (Tour de France, WK voetbal,  Ryder Cup en Formule 1), live shows (Eurovisie, koninklijke huwelijken, concerten) en entertainmentshows. Euro Media Groep beschikt over het grootste aanbod aan studio’s en de grootste vloot aan mobiele faciliteiten in Europa.

overzicht United gaat voor vlekkel... United biedt eigen RF-op...

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!