bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!
25 March 2021

Euro Media Group wordt EMG en onthult een nieuwe visuele identiteit

Parijs, 25 maart 2021 - EMG, een toonaangevende wereldwijde leverancier van uitzendfaciliteiten en mediaoplossingen, actief in 10 landen, heeft vandaag een nieuwe
visuele identiteit onthuld. De rebranding verstevigt de positie van het bedrijf als marktleider met unieke knowhow en wereldberoemde expertise in de hele waardeketen van content creatie en technische beheeroplossingen tot de distributie.

De nieuwe naam en het nieuwe logo zijn ontwikkeld via een samenwerkingsproces waarbij alle entiteiten van de groep zijn geraadpleegd. Niet alleen de groep zal deze nieuwe naam voeren, ook de belangrijkste zusterbedrijven zoals o.a. United (NL), Videohouse (BE), CTV (UK), Nobeo (DU), 3zero2 (IT), Euro Media (FR) zullen de komende maanden de nieuwe naam en het nieuwe logo van EMG gaan voeren volgens een gefaseerde aanpak per land.

Het bijpassende symbool gebruikt een dynamische vorm die is geïnspireerd door een combinatie van drie dingen: de knoppen die men aantreft in OB-trucks of regieruimtes die deel uitmaken van de faciliteiten van EMG; de pixels visualiseren EMG’s expertise in de audiovisuele industrie en tot slot de punt, een zeer eenvoudige vorm die verwijst naar de rode "Live" -knop die aangeeft dat er een show wordt uitgezonden. “Met meer dan 35 jaar ervaring in de media- en omroepindustrie, kwam de kortere vorm van Euro Media Group,“ EMG ”, vanzelfsprekend naar voren als onze meest gebruikte merknaam op het internationale toneel. Deze nieuwe visuele identiteit vertegenwoordigt echter een belangrijke stap in de evolutie van het bedrijf. We herdefiniëren wie we zijn, stimuleren verandering en geven vorm aan de toekomst van onze Groep ”, aldus Patrick van den Berg, co-CEO van EMG. "Onze organisatie is altijd gebaseerd op betrouwbaarheid, sterke klantrelaties en veel passie voor innovatie - dat is wat onze groep in het verleden naadloos heeft laten draaien en dat de belangrijkste pijlers voor onze toekomst zullen blijven. Door de jaren heen veranderen trends en technologische ontwikkelingen. De nieuwe merkidentiteit is niet alleen actueel en modern, maar weerspiegelt nog steeds waarvoor we staan als organisatie. De belangrijkste zusterbedrijven die in de komende periode ook de nieuwe groepsnaam en het nieuwe logo aannemen, volgen ons groepsintegratieproces én ondersteunen onze internationale groeiambities, ”voegt Patrick van den Berg toe.

EMG heeft in september 2020 al een nieuwe website gelanceerd, met een bijgewerkte look & feel en het volledige dienstenaanbod van EMG als een internationale one-stop-shop voor haar klanten.

Over EMG
EMG is een toonaangevende wereldwijde leverancier van omroepdiensten en mediaoplossingen voor live sport, entertainment en evenementen, actief in 10 landen:
Frankrijk, België, Nederland (United), Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Italië, Luxemburg, de VS en Australië. EMG stelt voortdurend state-of-the-art technologieën voor via zeer ervaren teams en is een gewaardeerde partner voor grote internationale evenementen, waaronder sport (Tour de France, Wereldbeker voetbal en Formule 1 ...) liveevenementen (Eurovisie, koninklijke bruiloften, concerten ... ) en entertainment ( Masterchef, the X-Factor…).

www.emglive.com

Pers Contact
Frank Schröder
Frank.schroder@united4all.nl
+31 6 50 293 173

overzicht United lanceert Blue Lab... NEP en United bundelen w...

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!