bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!
19 February 2019

Euro Media Group versterkt zich met overname Britse Telegenic

Euro Media Group (EMG) heeft de overname van Telegenic aangekondigd, een belangrijke speler in het Verenigd Koninkrijk en de Europese markt voor radio- en televisie-uitzendingen op locatie

Telegenic beschikt over een vloot van 15 reportagewagens uitgerust met de meest geavanceerde technologie die beschikbaar is voor HD- en UHD/HDR-producties. Daarnaast leveren ze diensten aan enkele van 's werelds grootste spelers in de sport-, entertainment- en muzieksector.

Telegenic heeft onlangs kantoren geopend in de Verenigde Staten en levert momenteel diensten aan Sky en de PGA Tour.

Deze overname maakt deel uit van de EMG’s strategie om zijn activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en Europa uit te breiden. Bovendien willen ze productiecapaciteiten en diensten uitbreiden, zodat de Groep beter in staat is om grote evenementen op wereldniveau te verslaan. EMG zal een beroep doen op de ervaring en expertise van het huidige managementteam van Telegenic om de ontwikkeling van zijn activiteiten voort te zetten met de steun van de Groep.

Patrick van den Berg, co-CEO van EMG: "We zijn verheugd om Telegenic en zijn zeer getalenteerde en gerespecteerde team te mogen verwelkomen in de EMG. Deze overname past volledig binnen onze internationale groeistrategie en in het bijzonder onze ambitie om onze positie voort te zetten in markten met een groot potentieel. Daarnaast toont dit dat we in staat zijn om succesvolle bedrijven aan te trekken en op te nemen in de groep om onze business te laten groeien. Ons doel is om te blijven groeien in Europa en daarbuiten door zowel autonome groei als acquisities. De activiteiten van Telegenic in de Verenigde Staten zullen EMG in staat stellen zijn internationale presence verder uit te breiden.”

René Delwel, CEO van United: “Ik kijk uit naar de samenwerking met het Britse Telegenic. Het toevoegen van dit mooie bedrijf aan de Euro Media Group biedt nog meer mogelijkheden tot internationale samenwerking.”

Peter Bates en Terry James, de belangrijkste aandeelhouders en het senior management van Telegenic: "Deze overname biedt ons een mooie kans om ons potentieel verder te ontwikkelen en opkomende technologieën te verkennen. De industrie waarin we ons bewegen, evolueert immers volop richting een nieuwe manier van werken.  Al meer dan 20 jaar staat Telegenic synoniem voor belangrijke technologische mijlpalen en biedt het bedrijf toonaangevende innovatie, geleverd door een zeer getalenteerd en gemotiveerd team. Door deel uit te maken van EMG kunnen we blijven voortbouwen op onze uitmuntende reputatie, samen met bedrijven die onze passie, waarden en ambitie delen."

Over Euro Media Group: 

Euro Media Group is een toonaangevende leverancier van omroep- en audiovisuele diensten op de Europese markt. De groep combineert unieke knowhow en internationaal erkende expertise om de volledige waardeketen van beeldvorming tot distributie te beheersen. De Euro Media Group is een gewaardeerde partner voor belangrijke internationale evenementen, waaronder sport (Tour de France, Ryder Cup, FIFA World Cup, UEFA European Championships en Formula One, ...), live shows (Eurovisie, MTV Awards, BRIT Awards en Royal Events, ...) en entertainment (The Voice, Masterchef, de X-Factor, ....). Euro Media Group heeft een gevarieerd aanbod van studio's en een van de grootste vloten van reportagewagens in Europa.

overzicht Netflix Post Partner Pro... Oplossing voor sporten m...

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!