bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!
1 July 2020

Grafische divisies van Videohouse en United verder onder de naam BOOST Graphics

BOOST Graphics is de naam van het gezamenlijk initiatief van het Nederlandse United en het Belgische Videohouse. Het label telt meteen veertig medewerkers. De specialisten op het gebied van live graphics, augmented reality en motion & design bundelen vanaf vandaag hun krachten onder deze vlag.

BOOST Graphics is een kleurrijke mix van motion designers, graphic designers, gepassioneerde programmeurs en gemotiveerde live graphics-specialisten. Wij bieden onze klanten het complete pakket om hun boodschap op een creatieve en onderscheidende manier over te brengen op elk mogelijk medium.

United en Videohouse zijn facilitaire dienstverleners voor media die vallen onder de Euro Media Group. Zowel United als Videohouse zien de vraag naar de graphics activiteiten sterk groeien. De specialisten werkten al regelmatig samen aan indrukwekkende producties, maar door de krachtenbundeling kan de markt nu ook op Graphics vlak profiteren van een nog breder palet aan diensten, kennis en  ervaring. BOOST houdt kantoor in zowel Hilversum als Vilvoorde. De beide bedrijven samen leveren al meer dan 15 jaar creatieve grafische oplossingen. Ontwerpen, oplossingen en diensten worden dagelijks gebruikt door omroepen, mediabedrijven en in bedrijfs- en overheidsorganisaties.

“Onze twee organisaties hebben samen een brede ervaring op het gebied van graphics services”, aldus René Delwel, CEO van United. “Voor mediabedrijven hebben we al een mooi portfolio opgebouwd. De samenwerking binnen BOOST stelt ons in staat om een breder scala aan klanten te bedienen; zowel de productiebedrijven in de media als andere bedrijven en organisaties.”

Dirk Theunis, CEO van Videohouse: “Deze bundeling van krachten biedt enorme kansen en groeipotentieel. Onze specialisten hebben de afgelopen jaren veel mooie ervaring opgedaan en kwalitatief hoogstaande producties gemaakt. Dit op het gebied van graphics en AR zowel, voor sport- als entertainmentproducties. Een mooi voorbeeld zijn de Play Sports-producties waar wekelijks AR, live graphics en motion design voor geleverd wordt. Ik ben ervan overtuigd dat dit nieuwe label flinke impact gaat maken op de markt, zowel in België als Nederland.”

https://www.boostgraphics.tv/

Bekijk onze showreel

overzicht UNITED integreert met he... Oplossing voor sporten m...

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!