bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!
19 May 2021

United Blue Label en Red Bee Media sluiten strategisch partnership

Hilversum, 19 mei - United Blue Label en Red Bee Media hebben vandaag een partnership bekend gemaakt. De bedrijven gaan elkaar versterken bij het faciliteren van (live-)events. Blue Label neemt de radio-eventsfaciliteiten van Red Bee over en zal het bedrijf op facilitair vlak ondersteunen bij de organisatie van events.

Het radio events team van Red Bee (voorheen NOB, Technicolor en Ericsson) verzorgt sinds jaar en dag radio-uitzendingen op locatie voor alle bekende omroepen in Nederland. Voortaan zullen de Red Bee-evenementen worden uitgevoerd met haar eigen personeel, maar met de United faciliteiten. Zowel United Blue Label als Red Bee blijven gewoon opereren vanuit hun huidige naam en locatie en ook voor de medewerkers en klanten verandert er verder niets.

Thijs Bakx, Head of Market Area Operations Benelux bij Red Bee Media; “Ik ben erg blij met deze samenwerking. United en Red Bee kunnen elkaar versterken door materialen en middelen voor de kleinere producties op één plek op het Mediapark te concentreren. En te putten uit elkaars kennis en kunde op video- en audio-gebied, net waar de grootste expertise zit. Hier zit muziek in!“

David van Leijenhorst van Blue Label; ”Blue Label is enorm trots dat wij deze partnership mogen aangaan met Red Bee. Wij denken dat met de ervaring van Red Bee en de lean & mean oplossingen van Blue Label een mooie nieuwe samenwerking is geboren en dat wij elkaar goed kunnen aanvullen in het veranderende medialandschap."

René Delwel, CEO United vult aan; "De live-events die Red Bee verzorgt passen prima bij deze dienstverlening, dus voor ons is deze samenwerking een uitgelezen kans. We hebben vaker zeer goed samengewerkt met Red Bee, dus we hoefden niet heel lang na te denken, we gaan hier samen een succes van maken.”

Josbert van Rooijen, VP Strategic Programs bij Red Bee Media; “Deze strategische samenwerking is voor ons de volgende logische stap in de digitale transformatie van Red Bee. Met de voortdurende ontwikkeling van onze innovatieve global multi-tenant platforms ter ondersteuning van ons managed services portfolio, zoeken wij ook de samenwerking met lokale partners. Gezien we al vaker met United prettig hebben samengewerkt op mooie klussen, was de klik er meteen.”


vLnR Justin de Bie, David van Leijenhorst, Paul Zickhardt en Menno Zwemstra


Over United Blue Label:

Blue Label is onderdeel van United. United levert diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties aan de broadcastsector en faciliteert het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen. Tevens levert United technologische oplossingen voor beheer en exploitatie van videocontent. Zowel Blue Label als United zijn actief in Nederland en daarbuiten en zijn onderdeel van EMG die actief is in Frankrijk, België, Duitsland, UK, Zwitserland en Italië.

www.bluelabel.video

Over Red Bee Media:

Red Bee Media is een wereldwijd opererend mediabedrijf met het hoofdkantoor in Londen en 2300 media-experts in Europa, het Midden-Oosten, Azië-Pacific en Noord-Amerika. Elke dag kijken miljoenen mensen over de hele wereld naar televisieprogramma’s die worden voorbereid, beheerd, uitgezonden en gestreamd door medewerkers van Red Bee Media. Het bedrijf stelt de grootste mediamerken, zenders en contentmakers in staat om direct contact te maken met hun publiek. Hoe, waar en wanneer dan ook. Dankzij een end-to-end aanbod van managed services biedt Red Bee innovatieve oplossingen in de hele content-deliveryketen: live-productie en productie op afstand, managed OTT, distributie, mediamanagement, Access Services, Content Discovery, playout en postproductie.

Red Bee – Wowing audiences. By creating what’s next.

Web: www.redbeemedia.com Twitter: @redbeemedia LinkedIn: Red Bee Media

overzicht NEP en United bundelen w... High end Audio Studio's...

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!