Studio's

United beschikt over 9 studio’s. Deze zijn zeer geschikt voor tv-producties en live tv-uitzendingen, maar ook voor events, zoals bedrijfsfeesten, productpresentaties en workshops.

bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Studio's op maat

Als full service dienstverlener op het gebied van technische en creatieve ondersteuning voor televisie- en multimediale projecten, beschikt United over eigen studio’s. Die bevinden zich in Hilversum, Amsterdam en Aalsmeer en variëren onder andere in grootte en aanwezige faciliteiten zoals studio apparatuur. Uiteraard beschikken alle studio’s over kleedkamers en ruimte om het publiek op te vangen.

De studio’s van United zijn zeer geschikt voor het maken van opnamen en/of live uitzendingen van televisieprogramma’s. Of het nu gaat om een talkshow of een spelprogramma, een sitcom, een drama of een nieuwsprogramma, met of zonder publiek. En het mag voor zich spreken dat alle bijbehorende disciplines ook bij ons zijn in te huren, zoals grime, opnameleiding, licht, decor en catering.

Studio's op maat

Studio’s Hilversum

Studio 31 en Studio 32, gelegen in het hart van het Mediapark en dus zeer goed bereikbaar voor publiek en productie, worden verhuurd met basislicht en dimmers. Studio 33 in de Hilversumse wijk Kerkelanden kan geheel naar eigen inzicht worden ingericht. De audiovisuele faciliteiten en technische crew zijn op maat bij te bestellen.

Onze studio’s in Hilversum variëren in vloeroppervlak van 450 m² tot 650 m². Voor alle drie geldt dat onze studio’s – naast tv-producties – ook geregeld het decor zijn voor corporate evenementen, zoals bedrijfsfeesten, bijeenkomsten, productpresentaties en workshops.

Factsheet Studio 31 & 32
Factsheet Studio 33

Studio’s Hilversum

Quadia Studio's

In Hilversum beschikken wij over een studio van 91 m² waar gemakkelijk (live) webinars kunnen worden georganiseerd. Wij bieden tevens de mogelijkheid om de productie geheel naar wens in te richten van een eenvoudige presentatievorm, tot een talkshow met expertpanel, een paneldiscussie of een setting volledig afgestemd op je wensen en eventueel met publiek. Wij verzorgen alle techniek en de productie. Ook redactionele diensten en de training van sprekers behoren tot de mogelijkheid.

Factsheet Quadia Studio

Quadia Studio's

Studio’s Mediahaven

Twee van onze studio’s staan in de Houthavens. Mediahaven 1 heeft een oppervlakte van 1200 m², een hoogte van maar liefst 12,15 meter en een extreem hoge dakbelasting: 1,5 ton per ophangpunt. Mediahaven 2 is met 400 m² kleiner en heeft een prachtig uitzicht over het IJ. Ook deze studio’s zijn zeer geschikt voor corporate evenementen.

Factsheet Studio 1 & 2 Mediahaven
 

Studio’s Mediahaven

Studio's Artis

Vlak naast de hoofdingang van de goed bereikbare dierentuin Artis heeft United nog twee uitstekend uitgeruste tv-studio’s. De grandeur van het legendarische gebouw van Studio Artis, is sinds 2014 voorzien van de modernste techniek en studio apparatuur. De studio’s zijn beide 160 m² groot en zijn uitermate geschikt voor talkshows, discussie- en informatieve programma’s.

Factsheet Studio 1 & 2 Artis

Studio's Artis

Studio's Aalsmeer

In Aalsmeer beschikken wij over drie studio's die in oppervlakte variëren tussen 609 m² en 1200 m². Alle studio’s beschikken over uitgebreide mogelijkheden om het publiek op te vangen. Zo zijn er een discotheek, een theater en diverse bars in het gebouw aanwezig om de gasten ook voor en na het evenement te kunnen vermaken. Bovendien is er een grote parkeergarage. De faciliteiten in Aalsmeer zijn uitermate geschikt voor de grotere producties. De beleving en logistieke toegankelijkheid voor grote groepen mensen van deze studio’s is een zeer groot pluspunt.

Factsheet Studio 1, 3 & 4 Aalsmeer

Studio's Aalsmeer


ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

inproductions Inschrijven

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

Met je inschrijving op ons digitale magazine ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt in ons systeem. Deze gegevens zullen door United vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor ons digitale magazine (3x per jaar).

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!