Corporate Content Services

Livestreams, webcasts, narrow- en multicasting, e-learning: de opties om met klanten en stakeholders te communiceren zijn talrijk. United faciliteert het allemaal.

bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

Quadia - A United Company

Sinds oktober 2018 is Quadia onderdeel van United. Dankzij de gebundelde ervaring op het gebied van multimedia producties voor de broadcastsector en het bedrijfsleven bieden wij onze klanten volledig pakket om video zo goed mogelijk in te zetten voor B2B, B2C en B2E. 

Wij geloven dat in de huidige markt van (online) video, content niet zonder technologie kan en technologie niet zonder content. Alleen de combinatie zorgt voor de gewenste impact die merken nastreven in de interactie met hun doelgroepen.
 

Ga naar Quadia

Quadia - A United Company

 

Onze diensten

Video platform & Content Management

Bent u op zoek naar een efficiënte workflow voor het beheer en de publicatie van uw video's? Duidelijke, relevante en to-the-point communicatie biedt een concurrentieel voordeel. Video is hierbij de krachtigste vorm gebleken en uw doelgroepen verwachten op deze wijze door u te worden geïnformeerd. Wij bieden hiervoor een totaalpakket aan technologische oplossingen voor videoproductie, -bewerking, -beheer, -distributie en -analyse.
 

Meer informatie

Video platform & Content Management

Webinars & live streaming

Wilt u live streaming events, webcasts of interactieve webinars organiseren? Steeds vaker worden seminars op een fysieke locatie vervangen door zogenaamde webinars of wordt kijkers de kans gegeven om deel te nemen aan uw event via een live stream. 
Vergroot de engagement met de online kijkers door interactieve mogelijkheden zoals het stellen van vragen en de deelname aan online polls.
 

Meer informatie

Webinars & live streaming

Corporate & Branded Content

Video is een steeds belangrijker middel voor uw marketing, communicatie en branding. Daarbij geldt dat de kijker zowel voor corporate als branded video steeds hogere eisen stelt aan de kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring in de productie van vele vormen van video en zijn dan ook in staat om uw doelstellingen en wensen te vertalen naar de juiste content.
 

Meer informatie

Corporate & Branded Content

Animaties & graphics

Wil je animaties en graphics inzetten om jouw video's nog duidelijker en effectiever te maken? In veel situaties zijn animaties en graphics beter in staat om een boodschap over te brengen dan 'gewone' videobeelden. Door de abstracte weergave van een situatie, werkwijze of product zijn inhoud en vorm beter op elkaar afgestemd en wordt complexe materie begrijpelijk.
 

Meer informatie

Animaties & graphics

Augmented & Virtual Reality

Heeft u augmented of virtual video nodig voor uw videotoepassing of -beleving? Steeds vaker worden grafische elementen toegevoegd aan echte videobeelden (augmented reality/AR) of bestaat zelfs het gehele beeld uit computer animaties die realtime worden ontwikkeld (virtual reality/VR). Door ons brede assortiment aan diensten, technologieën en beschikbare faciliteiten, zijn wij in staat om uw VR en AR productie geheel te realiseren. Van design, tot productie en distributie.
 

Meer informatie

Augmented & Virtual Reality

Cam-Joe & Videosnacks

Heeft u genoeg ideeën voor videocontent, maar kunt u het zich niet veroorloven om de productie van al die content uit te besteden? Wij zetten uw ideeën om in video's waarbij u zelf in de lead bent. Onze clipservice levert u op afroep een professionele cameraman/vrouw met apparatuur om samen met u uw video op te nemen en (op locatie) te monteren. Overzichtelijk, voordelig en concreet.
 

Hoe gaan wij te werk?

Cam-Joe & Videosnacks

contact opnemen?

Heeft u nog vragen of wilt u iets weten?
Neem contact op met:

Merijn Visser

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

inproductions Inschrijven

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

Met je inschrijving op ons digitale magazine ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt in ons systeem. Deze gegevens zullen door United vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor ons digitale magazine (3x per jaar).

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!