bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!
22 December 2018

Veelzijdig teamwork tekent productie van De Kluis

Deze YouTube-serie mag je voor geen goud missen

22 DECEMBER 2018 GAAT DE KLUIS VAN START, DE GROOTSTE NEDERLANDSE YOUTUBE-SERIE OOIT. IN ELKE AFLEVERING VAN DEZE NIEUWE ONLINE SERIE PROBEERT EEN TEAM VAN DRIE BEKENDE NEDERLANDERS ER MET HET GOUD IN DE KLUIS VANDOOR TE GAAN. MAAR DEZE KLUIS, DIE OP EEN GROOT AFGESLOTEN TERREIN STAAT, WORDT 24 UUR PER DAG HARDNEKKIG BEWAAKT DOOR GIEL, THOMAS EN STEFAN VAN STUKTV.

De bewakers leven, eten en slapen enkele weken op deze locatie. Zij hebben geen idee wanneer de overvallers van plan zijn om hun slag te slaan. Lukt het de overvallers om TeamSTUK te slim af te zijn, het goud te vinden en heelhuids het terrein met buit te verlaten? Of blijkt het enthousiasme en de chemie van de jongens van StukTV onverslaanbaar? Als het de bekende Nederlanders lukt om de kluis te kraken, dan gaat de opbrengst naar goede doelen die gesteund worden door de Nationale Postcode Loterij.

Een groot team

De regie van dit nieuwe YouTube-programma was in handen van Jeroen Smolders. Frank Houtenbos stuurde, als algemeen projectmanager, de verschillende technische specialisten aan. Vele United-disciplines kwamen voor de productie van De kluis samen: ENG, SNG, Cam-Joe en Meercamera. Met Jorge van der Heijden, namens CCCP verantwoordelijk voor de productieleiding, had Frank nauw contact over de samenstelling van het programma en welke faciliteiten het beste te combineren waren.

Zeven dagen zoet

In drie dagen tijd bouwde het team van United alles op. Hiervoor gebruikten ze naast vier draadloze beeldzenders, twintig IP-bewakingscamera’s en drie gescheiden intercoms. Zeven dagen waren een projectmanager, een RF-technicus en vier camera-operators zoet met deze uitdagende klus. Frank Houtenbos: “De samenwerking met de producent en de verschillende vakmensen van United is leuk en uitdagend!”

Online spanning

De Kluis staat garant voor 25 minuten online spanning, humor, strategie, shoot-outs en arrestaties met in de hoofdrol een gevarieerde cast van bekende Nederlanders waaronder Tygo Gernandt, Caroline Tensen, Winston Gerschtanowitz en Ruben Nicolai. Het programma wordt geproduceerd door CCCP en is mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. De Kluis is acht weken lang te zien op het YouTubekanaal van StukTV.

overzicht Flexibel monteren met Re... Jasper Ruitenberg: Het d...

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!