Over ons

bel mij terug

Bedankt, U wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

innovaties

United is een nationaal en internationaal opererende dienstverlener op gebied van televisie- en multimediaprojecten. Wij beschikken over state-of-the-art faciliteiten en sterk servicegerichte vakmensen die iedere opdracht net dat beetje meer geven.

Dankzij gebundelde ervaring, passie voor het vak en flexibele inzetbaarheid zijn wij uitgegroeid tot een vanzelfsprekende partner voor omroepen, producenten en het bedrijfsleven. Wij innoveren samen met onze opdrachtgevers om steeds onze kwalitatieve voorsprong te behouden.

betrokkenheid

United is een duurzaam en maatschappelijk verantwoord bedrijf met een groot, kloppend hart. Wij geven goede arbeidsomstandigheden en arbeidstevredenheid van onze werknemers prioriteit, ondernemen zo ‘groen’ mogelijk en zijn daarnaast ook maatschappelijk betrokken.

In maatschappelijk verantwoorde zin probeert United tegenwicht te bieden aan de verharding van de maatschappij. Daarom steunen wij organisaties die zich richten op kinderen in uitzichtloze situaties. Organisaties die wij in deze zin steunen zijn onder anderen Stichting Opkikker, Bas van de Goor Foundation, Muziekids, Warchild en het Emma Kinderziekenhuis

Europese Footprint

United is onderdeel van de Euromediagroup , een van de weinige, onafhankelijke aanbieders in Europa. De technische expertise van Euro Media Group, met een schat aan ervaring in de productie van internationale sportevenementen, liveoptredens en entertainment, worden wereldwijd geroemd.

Euro Media Group biedt een breed scala aan kwalitatief hoogstaande diensten, specialistische kennis in technologie en een sterk vermogen om te innoveren. Bovendien beschikt de groep over de grootste collectie studio’s en vloot van mobiele voorzieningen in Europa.

Alle dochterondernemingen van Euro Media Group, welke zijn gehuisvest in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Zwitserland, hebben in totaal ruim 1300 werknemers in dienst. Samen leveren zij jaarlijks meer dan 12.500 producties en realiseren daarmee een gemiddelde jaaromzet van meer dan 300 miljoen euro.

zusterbedrijven & partners

Schaalvergroting dient een duidelijk doel. Binnen de full service strategie van United zijn onze partners in binnen- en buitenland onmisbaar. Ze vormen solide bouwstenen onder een groeiend, competitief Europees bedrijf: de Euro Media Group. Dankzij de onderlinge samenhang tussen mensen en middelen realiseren we een betere bezettingsgraad en kunnen nog beter op uw wensen inspelen. Efficiënt en flexibel. 

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

inproductions Inschrijven

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

Bedankt!

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!