Over ons - United

United

bel mij terug

Bedankt, je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Bedankt!

United

United levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen. Onze jarenlange ervaringen combineren wij met betrokkenheid, flexibiliteit en creativiteit.

United combineert de visie en het ondernemerschap van een startup met het streven naar perfectie en de professionaliteit van een grote wereldspeler met een imposant trackrecord. Onze gepassioneerde mensen helpen u bij het creëren, beheren en exploiteren van uw video content wereldwijd door middel van hoogwaardige maatwerkoplossingen.

EMG

United is onderdeel van EMG. Dit stelt ons in staat om krachten te bundelen met zusterbedrijven, kennis en ervaring uit te wisselen en flexibel en effectief te opereren op nationaal en internationaal niveau. Bovendien hebben onze opdrachtgevers hierdoor toegang tot een zeer breed scala aan mogelijke faciliteiten, services en oplossingen.

EMG heeft organisaties in de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Zwitserland. Nationaal zijn de diverse bedrijven autonoom en voeren hun eigen identiteit. Internationaal is er synergie gecreëerd zodat de diverse deelnemers binnen de groep kunnen profiteren van de gebundelde krachten op het gebied van personele, technische en financiële slagkracht.

Meer informatie over de EMG kun je vinden op www.emglive.com.

Partners & Zusterbedrijven

Schaalvergroting dient een duidelijk doel. Binnen de full service strategie van United zijn onze partners in binnen- en buitenland onmisbaar. Ze vormen solide bouwstenen onder een groeiend, competitief Europees bedrijf: EMG. Dankzij de onderlinge samenhang tussen mensen en middelen realiseren we een betere bezettingsgraad en kunnen nog beter op uw wensen inspelen. Efficiënt en flexibel. 

Maatschappelijk verantwoord

United is een duurzaam en maatschappelijk verantwoord bedrijf met een groot, kloppend hart. Wij geven goede arbeidsomstandigheden en arbeidstevredenheid van onze werknemers prioriteit, ondernemen dankzij onze ISO14001 certificering zo ‘groen’ mogelijk en zijn daarnaast ook maatschappelijk betrokken.

Betrokkenheid

In maatschappelijk verantwoorde zin probeert United tegenwicht te bieden aan de verharding van de maatschappij. Daarom steunen wij organisaties die zich richten op kinderen in uitzichtloze situaties. Organisaties die wij in deze zin steunen zijn onder anderen Stichting Opkikker, Bas van de Goor Foundation, Make a WishWarchild en het Emma Kinderziekenhuis.

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

inproductions Inschrijven

ontvang ons magazine InProductie

blijf op de hoogte van al onze projecten, innovaties en verhalen via ons (digitale) tijdschrift

Met je inschrijving op ons digitale magazine ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt in ons systeem. Deze gegevens zullen door United vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor ons digitale magazine (3x per jaar).

kunnen wij je helpen?

Let's unite

Bedankt!